top of page
Zoeken

Opdrachtgevers van 2021 bedankt!
Afgelopen jaar heb ik gelukkig weer veel leuke, grappige, bijzondere en mooie momenten mogen delen met mijn opdrachtgevers. Bruiloften werden vaker aan huis gevierd met een klein gezelschap. Deze intimiteit maakte de trouwdag weer heel bijzonder.

Families gingen weer samen op de foto en beseften hoe waardevol beeldmateriaal kan zijn. Ondernemers bleven investeren in het beeldmateriaal van hun bedrijf om zichtbaar te blijven in deze tijd.


Huisherinneringen maakte ik voor bewoners die gingen verhuizen.

Bedankt dat ik met mijn camera dicht bij jullie mocht komen 😘 📸


©Johan Horst: voor mijn eigen portret


Fijne feestdagen toe en een mooi 2022!


Groeten,

Marlies

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page