top of page

Het voorjaar komt eraan 👏Buitenfotografie kan binnenkort weer 😎


En zo ineens slaat het weer over van een mooie winterse periode, naar aantrekkelijk voorjaarsweer. Temperaturen waarbij buitenfotografie weer aangenaam is voor iedereen. Natuurlijk licht en frisse achtergrond kleuren zorgen voor natuurlijke portretten. Deze stijl van fotograferen past dan ook bij mijn motto: blijf jezelf - puur natuur!

We hebben met z'n allen stil gezeten en komen nu uit onze winterslaap. Nú is hét moment om je fotoshoot tijdig in te plannen. Verschillende ondernemers hebben mij al benaderd en kiezen voor frisse nieuwe foto's de komende weken.

Dit kan in de vorm van een complete Bedrijfsreportage, een Personal Branding Shoot of een nieuwe Portretserie zijn. Graag denk ik met je mee en kijken we samen naar waar jij de focus op wil gaan leggen.


Bel tijdig voor je afspraak!Deze foto's maakte ik van Petra van de Vin van Intense Uitvaartbegeleiding. Verschillende poses en kleuropstellingen hebben we gemaakt. Zo heeft Petra afwisselend materiaal om te gebruiken bij haar berichten op social media. Een natuurlijke integere uitstraling.


Wil je ook foto's met een natuurlijke uitstraling? Bel me gerust voor meer informatie.


Groeten,

Marlies

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page