Zakelijk portret

Op zoek naar een goed zakelijk portret?
Marlies Laenen Fotografie maakt professionele portretten voor zakelijk, commercieel en privé gebruik.
 
Je kunt als ondernemers of manager tegenwoordig niet meer zonder goede foto’s van jezelf. Maar wat kan dat lastig zijn om een geschikte foto te vinden of te laten maken.
 
Je hebt een goed zakelijk portret nodig, maar….
– je staat niet op de foto zoals je bent
– je hebt eigenlijk alleen vakantiefoto’s waar je leuk en ontspannen op staat
– je hebt een leuke foto, maar de kwaliteit is niet goed genoeg om professioneel te gebruiken
– je enige goede foto die je hebt is gedateerd en daardoor niet meer representatief voor hoe je nu bent
– je hebt helemaal geen goede foto
 
Zakelijk portret: dit kan ik je bieden:
– Foto’s met een professionele uitstraling
– Een zakelijk portret waar je zelf blij van wordt als je er naar kijkt
– Authentiek, frisse eigentijdse zakelijke portretten in kleur en/of zwart-wit
– Goede foto’s achter de hand hebben, zodat je die kunt aanleveren bij een lastminute artikel
– Zelf de regie in handen hebben over de keuze van de fotograaf
 
Ik kan goede foto’s van je maken. Portretten van jezelf hoe je “echt” bent. Een authentiek portret waar je zelf blij van wordt las je er naar kijkt, het doet jou als persoon recht. Het beeld is kwalitatief hoogwaardig, zowel voor internet als drukwerk bruikbaar.
 
Werkwijze zakelijke portretfotografie
Ik werk het liefst op locatie en met natuurlijk licht. Op deze manier kan ik het best jouw essentie vastleggen in een portret.
 
Voorafgaand aan de shoot
We hebben contact per email of telefoon en bespreken je wensen voor de fotoshoot. We stemmen een locatie af en plannen een datum in. Indien gewenst wordt ook visagie geregeld.
 
Wat voor soort zakelijke portretten kan ik verwachten?
Dit overleggen we altijd vooraf. In iedere shoot zit in ieder geval een headshot (een foto dichtbij van je hoofd). Deze kan gebruikt worden voor je online profielen, zoals linkedin, twitter, facebook, Goole+ en pinterest.
Daarnaast worden er een aantal foto’s gemaakt waar je helemaal op staat en een aantal waar een deel van je lijf op staat. Er zullen foto’s zijn waar je in de camera kijkt en foto’s waar je wegkijkt. Lachende foto’s en meer serieuze poses. Lopen, springen, liggen, zitten er is van alles mogelijk.
 
Tijdens de shoot
We maken foto’s op verschillende plekken en eventueel wissel je van outfit. Tijdens het fotograferen laat ik je al foto’s zien. Zo kan je zien of er al beelden bij zitten waar je blij van wordt. Je zult merken dat je gaande weg de shoot je steeds meer op je gemak zult gaan voelen en op een gegeven moment zelfs vergeet dat er een camera op je wordt gericht.
 
Na de shoot
Ik stuur je een pdf-file met een “proof” versie van je zakelijke portretfoto’s. Je bekijkt de foto’s en kiest welke beelden je bewerkt wil hebben. De foto’s van je keuze, bewerk ik en stuur deze vervolgens toe via wetransfer.
Basis bewerking is bij de prijs inbegrepen. Wil je foto’s geretoucheerd hebben, dan wordt hier een extra bedrag voor gerekend.
 
Soms is het nodig om een foto vrijstaand te maken. De achtergrond is dan als het ware weggegumd en je kunt de foto dan o iedere achtergrond plaatsen. Dit is mogelijk tegen een extra bedrag per foto.
 

Neem contact op


Zakelijk portret