Interieur- en Woningfotografie

Interieurfotografie
Marlies Laenen Fotografie heeft de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen in huis voor professionele fotografie. Als interieur- en woningfotograaf weet ik het onderwerp en de compositie op de beste manier naar voren te brengen. De sfeer van uw inrichting wordt optimaal naar voren gebracht.

Marlies Laenen Fotografie heeft jaren ervaring en weet de unieke sfeer van elke woning weer naar voren te brengen. Het is belangrijk om met het juiste licht te fotograferen. Zon of juist niet. In Photoshop wordt nog een extra bewerking toegepast om het juiste perspectief te krijgen en storende elementen weg te werken.
Met mijn kennis als vastgoed- en interieurstylist heb ik de complete kennis in huis voor deze tak van fotografie.
 
Heb ik uw interesse gewekt en wenst u een offerte op maat? Graag denk ik met u mee om een unieke reportage te verzorgen.
 
Woningfotografie
Bent u voornemens uw woning te verkopen?
Een professionele woningfotograaf inschakelen is de volgende logische stap om uw huis sneller te verkopen.

Zeker in de huidige markt is het belangrijk om op te vallen op websites zoals Funda.nl. Uitnodigende foto’s zorgen niet alleen voor meer pageviews; ook voor meer bezichtigingen. Daarom zien steeds meer huiseigenaren in dat de fotografie van groot belang is bij de verkoop van hun woning.
 

€ 250,- Incl. b.t.w. voor 25 vakkundig afgewerkte foto’s Interieurfoto’s en buitenfoto’s van uw te verkopen woning.
Indien gewenst kan ik als vastgoedstylist een aanvullend advies geven.
 

Neem contact op