Bedrijfsfotografie: visuele content voor uw bedrijf

De zichtbaarheid van je bedrijf
 
De zichtbaarheid van je bedrijf is erg belangrijk in de huidige digitale wereld. Een goede foto zegt namelijk zoveel meer dan lange teksten. Met foto’s kun je binnen enkele seconden duidelijk maken wat je bedoelt. Foto’s die een professionele uitstraling van je bedrijf geven, welke kloppen met je visie, logo, kleurgebruik en bedrijfsvoering.
 
De huidige klant is tegenwoordig verwend met mooi beeldmateriaal. Vandaag de dag is het dan ook erg belangrijk om goede visuele content te hebben van je bedrijf.
We komen namelijk overal professionele foto’s tegen van bedrijven; op websites, social media en printmateriaal.
Het is de kunst om als ondernemer- bedrijf op te vallen tussen je collega’s. Goed in beeld te brengen wat jou zo uniek maakt.
 
In de reclamewereld zijn ze “ster” om op de gevoelens van de consument in te spelen.
Het is belangrijk dat jij als ondernemer – bedrijf dit ook doet met je website, op social media en overig promotiemateriaal.
 
Hoe gaan we jouw bedrijfsfotografie uitvoeren?
 
We starten met een intakegesprek, waarin we samen gaan kijken naar het beeldmateriaal wat nodig is om de juiste uitstraling neer te zetten. Dit kan ook in samenwerking met iemand van de marketing of de afdeling-pr.
 
Bij een bedrijfsreportage gaan we onder andere onderstaande items in beeld brengen:
Jou als ondernemer – jullie team – de medewerkers – fysieke uitstraling van het gebouw/locatie – producten – productieproces – bedrijfsauto’s – projecten.
 
Bij bedrijfsfotografie werk ik met een uurtarief. Na een inventarisatie van de wensen, kan ik een inschatting van de benodigde tijd geven middels een offerte.
 
Het is belangrijk om goede visuele content te hebben
 
Heb je als ZZP-er alleen foto’s nodig voor Social Media, dan kan de Personal Branding Shoot je zichtbaarheid vergroten.
 
Alleen een zakelijk portret gewenst?
Onder de tab Zakelijk portret geef ik verdere informatie, wanneer je alleen een zakelijke portret wil laten maken.
 

Neem contact op