Frisse, spontane trouwfotografie

Mijn trouwfotografie staat voor frisse, spontane en journalistieke reportages. Jullie dag wordt op een verhalende wijze vastgelegd, zonder al te veel poseren: gewoon lachen en intens genieten op één van de mooiste dagen uit jullie leven. Ik fotografeer de liefde en interactie tussen jullie en de gasten op jullie trouwdag.
Ruimschoots van tevoren kom ik kennis maken en spreken we samen de dag door, de locatie en uiteraard de wensen.
 
Om voor elk budget leuke trouwfoto’s te kunnen maken, zijn er twee keuzemogelijkheden:
 
€ 595,- Incl. luxe USB box
Foto’s van de trouwceremonie en enkele foto’s van het bruidspaar op locatie, eventueel aangevuld met groepsfoto’s.

Of:

Een dagdeel van 4 uur van de bruiloft wordt gefotografeerd. Ik leg de interactie tussen jullie tweeën en de gasten, de emoties en de ‘sfeer’ van de dag voor jullie vast. Een spontaan verhaal als herinnering aan jullie trouwdag.
 
€ 1.250,- Incl. luxe USB box
Foto’s gedurende de trouwdag in overleg met het bruidspaar. Denk aan momenten als het ophalen van de bruid, de ceremonie, foto’s op locatie, familiefoto’s, het aansnijden bruidstaart enzovoorts. Een uitgebreide reportage als herinnering aan jullie trouwdag.
 
Uiteraard is een offerte op maat ook altijd mogelijk, afgestemd op de dagindeling en jullie wensen.
Omdat een professionele bruidsreportage het beste tot zijn recht komt in een professioneel album, raad ik bruidsparen altijd aan dit serieus te overwegen. Het is een hele investering, maar zeker de moeite waard. Je wilt immers ook na een aantal jaren graag nog mooie herinneringen van deze bijzondere dag bekijken. Een professioneel trouwalbum is uitgevoerd met kwaliteits fotopapier op dikke bladzijden.
Een luxe trouwalbum is al mogelijk vanaf € 295,-
 

Neem contact op