Wil je beter zichtbaar zijn? Meer omzet en meer klanten met onderscheidend beeldmateriaal? Ik help je graag.
Jouw expertise, krachtig en authentiek presenteren aan jouw volgers.

Social Media

Maak een goede eerste indruk met foto’s die jouw verhaal vertellen.

Fotografie is één van de krachtigste marketinginstrumenten. Het belang van visuele content neemt alleen maar toe. Het is vaak een afbeelding of een video waardoor jouw droomklant een interactie met je aangaat. Een goede eerste indruk maakt het verschil in het opbouwen van vertrouwen, het verkrijgen van een volgende en uiteindelijk toenemende omzet.

Ook jij kunt een verbluffende indruk maken op social media en op het internet. Je moet alleen rekening houden hoe je de beelden gaat gebruiken.

Website

Beelden op je website moeten jouw droomklanten triggeren. Immers binnen een paar seconden bepaalt een bezoeker of jou site aanspreekt, vertrouwt voelt of dat men verder zoekt op het internet. Door de visuals nemen jouw klanten een beslissing. Een website die wazige stockfoto’s gebruikt, geeft een ander signaal af, dan een website met foto’s van hoge kwaliteit en foto’s die op maat zijn gemaakt voor een product of dienst.

Social Media

Op social media is consistent zijn de voorwaarde. Kwaliteitsfoto’s met een samenhangende look & feel zorgen ervoor dat je jezelf onderscheidt. Het hoeft niet allemaal onberispelijk te zijn. Gebruik juist afbeeldingen op social om op een persoonlijke manier contact te maken met je publiek.

Print

Afbeeldingen die je gebruikt in materialen die je laat afdrukken moeten een krachtige eerste indruk maken.

Wat is het verschil tussen een personal branding shoot en een profielfoto?

Een profielfoto is meestal een foto van je gezicht. Deze foto laat niks zien wat jou specifiek kenmerkt. Met een personal branding shoot, laat je meer van je persoonlijkheid zien. Waar sta jij voor? Wat zijn je kenwaarden? Denk hierbij aan de 5 W’s, wie, wat, waar, wanneer en waarom. Jouw personal branding shoot geeft antwoord op de vragen die jouw potentiële klanten hebben.

Wat is personal branding?

Personal Branding is een combinatie van zaken die invloed op elkaar hebben. Wie ben jij, wie wil je zijn? Wat is je gevoel, waar geloof je in, wat laat je zien? Met foto’s kun je de beste versie van jezelf tonen. Door deze zaken tijdens het inspiratiegesprek samen met elkaar door te nemen, krijg je foto’s waarin je jezelf terug ziet in het beeldmateriaal.

Werkwijze

We beginnen bij het begin, ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Waarom ben je gaan ondernemen, wie ben jij, wat wil je uitstralen, wie is jouw ideale klant? Door te luisteren, worden jouw woorden omgezet in visuele beelden. Jouw merk en uitstraling gaan we vertalen door middel van prachtige fotografie. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Als je regelmatig je beeldmateriaal vernieuwd, blijf je altijd up to date met je algehele uitstraling van je bedrijf.

Sterke beelden gaan samen met een goede styling. Ik help je daar graag bij zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Je kunt daarbij denken aan het uitkiezen van een fotolocatie, haarstyling en visagie, persoonlijke styling en locatiestyling.

Een Personal Branding Shoot boek je vanaf € 295,- excl. btw. Dit is inclusief intake en fotografie op locatie. Visagie en styling zijn optioneel.


Ik help ondernemers zichtbaar te worden.

 

Je kunt jezelf professioneel positioneren. Zonder het juiste beeldmateriaal kun je je niet goed presenteren en dat kost je omzet.

Je kunt de foto’s gebruiken voor werkelijk álles (blogs, website, flyer, social media, interviews etc.).

 

Mijn fotoshoots staan voor ontspanning, beleving en JOUW zichtbaarheid.
Wanneer mag ik jou fotograferen?

 

Neem contact op