Wil je ook newbornfotografie aan huis?

Je pasgeboren baby, de kleine teentjes en vingertjes… om verliefd op te worden! De tijd dat je baby zó klein is duurt echt niet lang. Dit is dan ook een mooi moment om van je pasgeboren baby professionele newbornfoto’s te laten maken aan huis.
 
De wijze waarop ik pas geboren baby’s fotografeer, kun je als Lifestyle Newborn Fotografie omschrijven.
Er wordt thuis gefotografeerd in de eigen leefomgeving, daar waar ouders en kind zich het meest thuis voelen. De fotoshoot vind meestal plaats binnen de eerste 2 weken na de geboorte. De puurheid en de zachtheid kan in deze prille periode het beste vastgelegd worden. Uiteraard kan de fotoshoot ook op een later moment worden geboekt als de baby ouder is. Echter, hoe jonger de baby is, hoe makkelijker de shoot zal verlopen. Dit omdat in de eerste weken de baby vaak dieper slaapt en de baby mooier in de armen van de ouders gelegd kan worden.
 
Werkwijze
Bij een Lifestyle Newborn shoot maak ik foto’s van jullie baby en het gezin, geposeerd op bed of een andere mooie plek in huis. Ook kunnen we momenten uit het dagelijks ritme van van de baby fotograferen, zoals tijdens het badderen, tijdens de voeding of spelend op de commode. Deze fotosessie is veel persoonlijker dan een fotosessie in de fotostudio. Tijdens de sessie maak ik gebruik van het natuurlijke licht. Gemiddeld ben ik 2 uur aan het fotograferen.
 
Omdat een baby zijn eigen lichaamstemperatuur niet kan reguleren, vraag ik jullie om de kamers waar we gaan fotograferen te verwarmen. Meestal worden er foto’s van jullie blote baby gemaakt of in een rompertje. Dan mag de temperatuur in de kamer omhoog. Bij een lifestyle fotoshoot komt ook de omgeving op de foto. Zorg er daarom voor dat in ieder geval de woonkamer, de babykamer en de slaapkamer van de ouders is opgeruimd. Over het algemeen vindt daar de fotoshoot plaats.
 
Voordat ik bij jullie thuis arriveer is er al het een en ander met jullie besproken over de fotoshoot. Jullie ontvangen namelijk na boeking informatie met een uitgebreide werkwijze en diverse tips om zo het beste resultaat te kunnen krijgen. Heb je nog vragen of ideeën, schroom niet en bel me gerust om samen te overleggen.
 
Newbornfotografie aan huis boek je voor € 195,- incl. 10 Hoge resolutie digitale bestanden, een minialbum van 15 x 15 cm en een digitaal foto album.
  
In samenwerking met Babydesign.nl hebben we een aantrekkelijk pakket samengesteld. Een Newbornshoot voor € 185,- en 10% korting op de geboortekaartjes.
 

Neem contact op