top of page

Lifestyle fotografie 

Oost west, thuis best. Thuis kun je lekker jezelf zijn en je ontspannen.

Hoe jullie als gezin wonen en leven in jullie huis. Hoe papa stoeit met de kinderen. De alledaagse dingen zijn misschien wel de mooiste momenten uit het leven. Precies dat leg ik vast in de fotoshoot bij jullie thuis als een tastbare herinnering.

Omdat het huis onderdeel is van de fotoshoot zou je het ook een huisherinnering kunnen noemen. Bijvoorbeeld wanneer jullie gaan verhuizen en de kinderen in de huidige woning zijn opgeroeid.

Lifestyle, puur en eigen bij jullie thuis. Jullie huis (inrichting, beschikbare licht en kleuren) spelen een grote rol bij deze shoot.

 

Zorg voor een opgeruimd huis. Ik fotografeer meestal in de slaapkamer, de woonkamer en de keuken. Wanneer het weer en de omgeving het toelaat fotograferen we ook in de tuin. Geef ter plekke even aan wat je leuk vindt. In een donker huis is een lifestyle shoot wat lastiger en niet altijd mogelijk om mooi en fris resultaat te behalen, twijfel je over de lichtinval? Stuur gerust een mailtje met enkele foto’s van jullie huis en we bekijken het samen even.

bottom of page