Geluksmomenten tijdens portret en gezinsfotografie

Het creëren van geluksmomenten
Marlies Laenen Fotografie maakt gezinsfoto’s waar gevoel in zit, waar echte emoties in worden vastgelegd, waar je steeds weer van kunt genieten. Herinneringen en gevoelens leg ik vast in de meest pure foto’s die je ooit gezien hebt. Foto’s van jou, samen met je diegene(n) die je dierbaar zijn.

We gaan op zoek naar het intense geluksmomenten en creëren daarmee nieuwe herinneringen. Dit gebeurt tijdens een ontspannen fotoshoot op een mooie buitenlocatie, waarbij ik jullie begeleid zonder te “regisseren”. Jullie laten je meevoeren door mooie gedachten, ik breng jullie zo puur mogelijk in beeld. Na afloop verras ik jullie met het resultaat: prachtige foto’s die jullie gaan koesteren voor de rest van je leven.
 
Vóór de fotoshoot
Van tevoren wordt er samen een mooie en passende locatie gekozen, uiteraard afgestemd op de gewenste sfeer. Dit kunnen foto’s in het bos zijn, maar ook foto’s thuis, op het station, een viaduct of op een andere mooie, bijzondere locatie.
Kijk gerust op mijn portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Eveneens wordt het kledingadvies afgestemd. Met name voor groepsfotografie is dit een erg belangrijk aandachtspunt.
  
Tijdens de fotoshoot
Zowel vooraf als tijdens de fotoshoot sta ik open voor ideeën. Daarnaast laat ik tijdens de shoot ook af en toe foto’s op mijn camera zien, om zodoende om alvast een eerste indruk te geven van jullie geluksmomenten. Samen maken we er een mooi en bijzonder moment van; ongedwongen en puur!
 
Ook bij kleine kinderen wordt de tijd genomen die nodig is. Het is niet erg als een kind niet meteen goed gaat zitten of staan. Spelenderwijs wordt er naar het resultaat toegewerkt. Het is belangrijk dat het kind zélf plezier heeft in de fotosessie; juist dán krijg je natuurlijke foto’s!
  
Na de fotoshoot
Na afloop van de fotoshoot wordt een selectie van de mooiste foto’s toegestuurd in een digitaal contactsheet. De gewenste foto’s worden nabewerkt en toegestuurd via We Transfer. Afhankelijk van het gekozen pakket.
Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een vergroting, canvas, fotoblok, fotostandaard of mini album. Nagenoeg alle fotoproducten kan ik verzorgen.
  
Interesse in portret- of gezinsfotografie? Neem gerust contact op voor verdere uitleg.
Ik werk met drie prijspakketten, waaruit een keuze gemaakt kan worden. Hiervoor verwijs ik naar de pagina informatie.
  

Neem contact op