Fotoproducten

We leven in een digitale maatschappij waarin iedereen fotografeert en zijn of haar foto’s deelt met elkaar. Logisch dat er veel bedrijven op inspelen en je ook overal foto’s kunt laten afdrukken.
Marlies Laenen Fotografie werkt alleen met professionele spelers in de markt, die garant staan voor hun producten en kwaliteit waarborgen.
 
Wil je een mooie herinnering voor aan de muur, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Voor materiaal- en productadvies denk ik graag met je mee en maken we hiervoor een afspraak.
 
Foto op canvas
Uw foto wordt op kwaliteits doek geprint en opgespannen op een raamwerk van 2 cm dik. Onderstaand de prijzen van veel voorkomende maten. Andere maten zijn uiteraard mogelijk op aanvraag.
40 x 40 € 47,-
40 x 60 € 60,-
60 x 80 € 105,-
80 x 100 € 140,-
 
Foto op Xpozer
Afdrukken op een fotografisch folie, zonder doekstructuur zoals bij een canvas doek.
Hierdoor gaat er geen scherpte verloren en blijf je alle details zien.
Het unieke span- en ophangsysteem zorgt voor een strakke moderne uitstraling. En wil je een keer wisselen, dan hoef je alleen een nieuwe folie te bestellen. Onderstaande prijzen zijn met ophangsysteem.
40 x 40 € 35,-
40 x 60 € 45,-
60 x 80 € 69,-
75 x 100 € 89,-
 
Foto op hout
Voor een natuurlijk robuuste uitstraling kun je kiezen voor een print op hout. Afhankelijk van je wensen, kies je een houtsoort met meer of minder nerven/noesten.
Hierin geef ik je graag advies. Onderstaande prijzen zijn van de houtprint op vurenhout, de meest verkochte soort.
30 x 40 € 38,-
40 x 60 € 67,60
60 x 80 € 110,50
80 x 100 € 135,-
 
Naast bovenstaande mogelijkheden, kan een foto ook geprint worden op aluminium, of plexiglas. Een foto blok is ook erg mooi om neer te zetten in een interieur. Deze kan van hout of plexiglas besteld worden.
 
Grote fotoafdrukken en posters gaan eveneens op aanvraag i.v.m. het gewenste formaat.
Voor families is er een handig fotoboekje te bestellen, geschikt om mee te nemen op een kast te zetten.
 
Digitale bestanden
Van alle bestelde producten ontvang je de digitale bestanden in hoge resolutie. Extra digitale bestanden in hoge resolutie kun je bestellen voor € 7,50 per stuk.
 
Per fotoshoot ontvangt de klant 10 digitale bestanden voor gebruik op social media, welke worden voorzien van een watermerk.
 

Neem contact op